Direktlänk till inlägg 6 januari 2012
1 fläskfilé
Salami
400 g mozzarella
Hackad basilika
Soltorkade tomater
3 dl grädde
1 dl chilisås
Salt o peppar
Stek fläskfilén runt om i smör och salt och peppra. Skär snitt tvärs över filén och lägg i ugnsform.
Vid små salamiskivor - ta två skivor och lägg en mozzarellaskiva, en bit soltorkad tomat och lite basilika emellan, kläm ihop och stoppa ner i snitten.
Vid stora salamiskivor - gör samma sak men stoppa ner den vikta salamin upp och ner.
Rör ihop grädde och chilisås i en skål och häll över i formen.
In i ugnen ca 200 grader, ca 20 min till filén är färdig.
Serveras med klyftpotatis och god sallad.
Riktigt goda smaker! Blev tomma fat hos fam Whyte ikväll!!!
I lördags provade jag nåt nytt som mamma fått som tips från nån på jobbet. Sötpotatisgratäng! Och det blev riktigt bra! Roligt variation på vanlig potatisgratäng. Tog ingen bild och det var ju dumt, för den blev riktigt fin och färgglad i och med ...
4 kycklingfiléer, skär i lite tjockare strimlor 2 vitlöksklyftor, hackade 2 1/2 dl matlagningsgrädde ca 2 dl mjölk 2 kycklingbuljongtärningar 3 msk balsamvinäger 4 tsk oregano (dessa är ca mått, är ju som bekant inte så bra på att mäta ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 |
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|